Ooracupuntcuur oftewel Auriculotherapie genoemd

Dit is echt een geweldige toevoeging aan mijn praktijk.

Ooracupunctuur is in wezen zo oud als de mensheid zelf.

De eerste vermeldingen over ooracupunctuur dateren van 100 v. Chr.  In het oor wordt het hele lichaam geprojecteerd. Zo kun je door middel van het plaatsen van naadjes diverse klachten aanpakken.

Indicaties zijn:

  • Acute en chronische klachten aan het bewegingsapparaat
  • Hormonale storingen
  • Stress
  • Slaapproblemen
  • Luchtwegproblemen
  • Allergieën
  • Maag en darmklachten

Ooracupunctuur kun je inzetten bij het stoppen met roken en ondersteuning bij het afvallen.

Helaas!!!! Alleen het plaatsen van een naaldje zorgt er niet voor dat je niet meer rookt!!!

Je moet er wel wat voor doen. Maar als je echt gemotiveerd bent om te stoppen en je wilt graag ondersteuning dan helpt het zeker. Ooracupunctuur zorgt ervoor dat je geen behoefte meer hebt aan nicotine. Zo ook bij ondersteuning bij het afvallen. Het zorgt ervoor dat je behoefte aan eten vermindert maar als je gewoon door blijft eten wat je altijd at, zul je niets afvallen.

[icon class=”icon-arrow-down-right”]  Zeker tijdens een Shiatsu behandeling is auriculotherapie een goede aanvulling  [icon class=”icon-arrow-down-left”]

Door voorafgaand aan de shiatsutherapie een naaldje te plaatsen kan ik een pijnlijk gebied in je lichaam makkelijk behandelen en kan ik de QI-stroom nog beter op gang brengen.

Mocht het nodig zijn dan plaats ik verblijfsnaaldjes die na de shiatsu behandeling nog 1 of 2 weken kunnen blijven zitten.Hiermee wordt het effect van de shiatsu nog langer vastgehouden.

Help!!!! Ik ben bang voor naalden ….. GEEN PROBLEEM!!!

Mocht je bang zijn voor naalden dan kan ik ook een klein magneetbolletje plakken. Zeker net zo effectief als een acupunctuurnaaldje.

 

Zoeken

Over Mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.s

Sociale Media